Mijn EMDR artikel in de Margriet

 

Hier lees je mijn EMDR artikel in de Margriet. Ik ben onlangs geïnterviewd voor de Margriet over EMDR. Op 5 veelvoorkomende vragen over EMDR geef ik antwoord. Zo lees je heel mooi de belangrijkste informatie over EMDR op een rij. Ben je nieuwsgierig naar deze vragen en mijn antwoorden? Klik dan even op de link om verder te lezen.

PS. Een leuke bijkomstigheid voor ouders met een baby: in het blad zelf wordt een mooi voorbeeld aangehaald waarbij EMDR ook heel goed werkt: de huilbuien van je baby beter gaan verdragen ? In plaats van in de stress te schieten, kun je na een of twee EMDR sessies met meer rust en ruimte je huilende baby observeren. En dat heeft natuurlijk een positieve werking op jullie beiden. Een aanrader voor ouders met een huilbaby, maar ook als je gewoonweg wat meer rust wilt gaan ervaren als moeder van een jong kind.

Lees het interview waarin ik vijf vragen over emdr therapie beantwoord.