Astrid de Jonge

GZ-psycholoog, EMDR Europe Practitioner en Cognitief gedragstherapeut

Astrid de Jonge

Mijn naam is Astrid de Jonge. Ik behandel jong en oud met klein en groot trauma en andere mentale problemen. Dat is wat ik graag doe en waar ik goed in ben. Het begint bij een prettige samenwerking waarin ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Openheid en transparantie vind ik belangrijk, jij geeft mij tenslotte het vertrouwen om samen met jou jouw emotionele kwetsbaarheden te versterken.

Tevreden ben ik, wanneer jij zelf weer verder kunt. Net als jij vind ik een goede kennismaking en eerste klik belangrijk. Daarom plannen we eerst een intakegesprek waarin we ook afspreken hoe we samen aan de slag gaan.

Vaak starten we met EMDR op maat om eerst jouw mentale klachten te verminderen. Daarna versterken we jouw manier van omgaan met emoties en omstandigheden in jouw leven, op een manier die bij jou past. Ik werk o.a. met ontspanningstherapie, hypnotherapie en cognitieve gedragstherapie.

Mijn passie voor psychologie heb ik in meer dan 20 jaren opgebouwd. Ben jij klaar jouw eerste stap te zetten? Kom in jouw kracht en weer op koers!

Foto van Astrid de Jonge EMDR therapeut bij Sandy Smit EMDR Praktijk in Haarlem