Vacature EMDR therapeut (zzp)

Ben je ook zo enthousiast over de effecten van EMDR behandeling op een breed scala aan klachten? En wil je graag als zzp’er zelfstandig werken in een klein, professioneel team op een mooie locatie in Haarlem? Solliciteer dan naar onderstaande vacature bij EMDR Praktijk Sandy Smit:

Waarom je wil solliciteren

Bij EMDR Praktijk Sandy Smit krijg je de kans om als zzp-er aan de slag te gaan in een hele mooie en prettige werkomgeving (Flow Plaza in Haarlem). De cliënten hebben vrijwel altijd een indicatie voor EMDR behandeling, dus affiniteit met EMDR is een must. De problematiek is desondanks uiteenlopend en dat maakt het werk in ons kleine team heel gevarieerd en uitdagend. Naast EMDR wordt in de praktijk ook gebruik gemaakt van andere traumagerichte voorkeursbehandelingen (zoals (imaginaire) exposure), CGT en inzichtgevende therapie. Daarnaast bieden wij sinds een aantal jaren ook (EMDR) bokstherapie aan in samenwerking met een ervaren bokstrainer. Als bonus krijg je er bij Flow Plaza hele fijne collega’s bij met een eigen praktijk in verschillende disciplines (oa. haptonomie, lichaamsgerichte coaching, relatietherapie).

Wie ben jij?

 • Een BIG geregistreerd GZ-psycholoog of psychotherapeut met ervaring in de behandeling van (jong)volwassenen (en evt. kinderen).
 • Minimaal een afgeronde EMDR basis- en vervolgopleiding bij Vereniging EMDR Nederland.
 • Ervaring met traumabehandeling is een must, ervaring met andere evidence based traumabehandelingen een pré (o.a. (imaginaire) exposure en rescripting).
 • Naast kennis en ervaring met EMDR ook minimaal ervaring met het toepassen van cognitief-gedragstherapeutische interventies.
 • Je bent een bevlogen therapeut en hebt een sterke affiniteit met EMDR.
 • Je bent open en toegankelijk en hebt humor.
 • Je bent autonoom en werkt graag zelfstandig.
 • Je wil werken als zzp’er.

Wat bied ik je?

 • 12 tot 24 behandeluren per week in overleg, op ZZP basis.
 • Behandeling in de Basis GGZ van jongeren en/of volwassenen met uiteenlopende problematiek, mogelijk daarnaast ook kinderen, al naar gelang voorkeur en ervaring.
 • De mogelijkheid om, na een korte scholing, (EMDR) bokstherapie te geven samen met een professioneler bokstrainer.
 • Kosteloos gebruik van de complete EMDR applicatie EMDRlab.
 • Intervisie met ons bevlogen team van psychologen.
 • Een erg mooie werkomgeving in Flow Plaza in Haarlem met volop mogelijkheden tot samenwerking met therapeuten uit andere disciplines (oa. haptonomie, lichaamsgerichte coaching, relatietherapie).
 • Indien gewenst en afhankelijk van ervaring mogelijkheden voor overleg, intervisie of supervisie.

Wat doet EMDR Praktijk Sandy Smit?

EMDR Praktijk Sandy Smit biedt behandelingen voor kinderen, jongeren en volwassen met uiteenlopende problematiek, waarbij er (bijna) altijd een indicatie is voor EMDR behandeling. Afhankelijk van de problematiek en de hulpvraag van de cliënt krijgt de behandeling vorm. Er wordt in de behandelingen ook gebruik gemaakt van andere traumagerichte voorkeursbehandelingen, exposure, CGT en inzichtgevende therapie. Veelvoorkomende klachten van cliënten zijn angst- en spanningsklachten zoals faalangst, paniekklachten, enkelvoudige fobie, (complexe) PTSS, stemmingsklachten, burnout, somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten (SOLK), en een negatief zelfbeeld. Deskundige, kwalitatieve behandeling staat hoog in het vaandel, maar ook een informele, prettige sfeer waarbij de cliënt zich gehoord voelt en centraal staat.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om in ieder geval anderhalve dag in de week aan de slag te gaan in een laagdrempelige en prettige werkomgeving, of wil je meer informatie? Stuur mij dan een e-mail of bel me op 06 4195 3650.