Vacature EMDR Therapeut

Ben je ook zo enthousiast over de effecten van EMDR behandeling op een breed scala aan klachten? En ben je een GZ-psycholoog, orthopedagoog, psychotherapeut, of ervaren basispsycholoog met minimaal een afgeronde EMDR basisopleiding bij Vereniging EMDR Nederland?
Solliciteer dan naar onderstaande vacature bij EMDR Praktijk Sandy Smit:

Waarom je zou solliciteren

Bij EMDR Praktijk Sandy Smit krijg je de kans om als zzp’er aan de slag te gaan in een hele mooie en prettige werkomgeving (Flow Plaza in Haarlem). De cliënten hebben vrijwel altijd een indicatie voor EMDR behandeling, dus affiniteit met EMDR is een must. De problematiek is desondanks uiteenlopend en dat maakt elke behandeling tóch uitdagend. Naast EMDR wordt in de praktijk ook gebruik gemaakt van CGT en inzichtgevende therapie. Als bonus krijg je er bij Flow Plaza hele fijne collega’s bij met een eigen praktijk in verschillende disciplines (oa. haptonomie, lichaamsgerichte coaching, relatietherapie).

Wie ben jij?

 • Bij voorkeur een BIG geregistreerd GZ-psycholoog, psychotherapeut of orthopedagoog generalist
 • Eventueel een ervaren basispsycholoog
 • Minimaal een afgeronde EMDR basisopleiding bij Vereniging EMDR Nederland
 • Je hebt ervaring met het behandelen van volwassenen. Ervaring met kinderen en jongeren is een pré.
 • Ervaring met traumabehandeling is een pré, evenals ervaring met andere evidence based traumabehandelingen (o.a. exposure, imaginaire rescripting)
 • Naast kennis en ervaring met EMDR ook minimaal ervaring met het toepassen van cognitief-gedragstherapeutische interventies
 • Je bent een bevlogen therapeut en hebt een sterke affiniteit met EMDR
 • Je bent open, toegankelijk en hebt humor
 • Je werkt graag zelfstandig

Wat bied ik je?

 • minimaal 8 behandeluren per week om mee te starten, op ZZP basis. Op termijn is het wenselijk als deze uren uitgebreid kunnen worden.
 • Behandeling in de Basis GGZ van kinderen, jongeren en/of volwassenen met uiteenlopende problematiek, al naar gelang voorkeur en ervaring.
 • Een erg mooie werkomgeving in Flow Plaza in Haarlem met volop mogelijkheden tot samenwerking met therapeuten uit andere disciplines (oa. haptonomie, lichaamsgerichte coaching, relatietherapie).
 • Indien gewenst en afhankelijk van ervaring mogelijkheden voor overleg, intervisie of supervisie.

Wat doet EMDR Praktijk Sandy Smit?

EMDR Praktijk Sandy Smit biedt behandelingen voor kinderen, jongeren en volwassen met uiteenlopende problematiek, waarbij er (bijna) altijd een indicatie is voor EMDR behandeling. Afhankelijk van de problematiek en de hulpvraag van de cliënt krijgt de behandeling vorm. Er wordt in de behandelingen ook gebruik gemaakt van CGT en inzichtgevende therapie. Veelvoorkomende klachten van cliënten zijn angst- en spanningsklachten zoals faalangst, paniekstoornis of een enkelvoudige fobie, (complexe) PTSS, stemmingsklachten, burnout, somatisch onvoldoende verklaarbare lichamelijke klachten (SOLK), en een negatief zelfbeeld. Deskundige, kwalitatieve behandeling staat hoog in het vaandel, maar ook een informele, prettige sfeer waarbij de cliënt zich gehoord voelt en centraal staat.

Ben je geïnteresseerd?

Lijkt het je leuk om in ieder geval een aantal uren per week aan de slag te gaan in een laagdrempelige en prettige werkomgeving, of wil je meer informatie? Mail mij dan op sandy@sandysmit.nl of bel op 06 4195 3650.